Gęsina na Św.Marcina - 9 - 11 listopada 2018

Gęsina na Św.Marcina - 9 - 11 listopada 2018

W dniach 9 - 11 listopada serdecznie zapraszamy do Pałacowej Restauracji, która z okazji Świętego Marcina zaserwuje specjalne menu z gęsiny.

Przystawka:
Foie gras / pieczone jabłko / grzanka z chałki

Zupa:
Consomme z pieczonej gęsi / domowe kluseczki
Krem borowikowy na gęsinie

Danie główne:
Filet z gęsi confit / sos z czerwonego wina z jałowcem / mus z pasternaku
Gulasz z gęsich żołądków / kluseczki pałacowe / kiszone warzywa

Deser:
Rogal z białym makiem
Mus dyniowy / miód / kruche ciastko


REZERWACJA STOLIKÓW pod numerem 74 869 20 45 ZAPRASZAMY !

Powrót
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.