Pałacu Kamieniec wyróżniony w Żółtym Przewodniku Gault&Millau Polska 2019

Pałacu Kamieniec wyróżniony w Żółtym Przewodniku Gault&Millau Polska 2019

To dla nas ogromne wyróżnienie i spełnienie najskrytszych marzeń. Pojawienie się w Żółtym Przewodniku Gault&Millau Polska potwierdza, że kuchnia, którą tworzy nasza szefowa kuchni- Wioletta Sobieraj wraz z zespołem jest naprawdę wyjątkowa i smaczna. Naszą inspiracją jest regionalność, sezonowość i historia zaczerpnięta ze starych książek kucharskich Hrabstwa Kłodzkiego. Serdecznie zapraszamy codziennie od 12.00 do 21.00

Powrót
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.